Bezig met laden...

GOBETWEEN: EEN GOEDE INTERMEDIAIR

U heeft een heldere visie. U barst van de ideeën. Weet precies wat u wilt. Maar waar haalt u de tijd en de mensen vandaan om het allemaal uit te voeren? Net als elke communicatiemanager wordt u geleefd door de waan van de dag. Die hectiek is nu eenmaal inherent aan ons vak. Heerlijk, maar soms ook heel lastig. Op die momenten kunt u een paar extra handen en hersens goed gebruiken. Mensen met een hands-on mentaliteit die van wanten weten. Waar u een opdracht als het ware zo over de schutting kunt gooien. Als u wilt, heeft u er geen omkijken meer naar. En laat u ons het werk doen.

Gobetween communicatie bestaat al dan 20 jaar en heeft in al die jaren alle takken van sport in de communicatie doorlopen. Afgelopen maanden meldden zich veel kunstenaars voor een onderscheidende website. Dan weer zijn we maanden in de weer met teksten voor personeelsbladen, jaarverslagen of nieuwsbrieven. Dat verschilt nogal en dat maakt ons werk bijzonder afwisselend.

Tussen de bedrijven door ontvangen we regelmatig het verzoek om de communicatie van een bepaald project op ons te nemen. Voorbeelden hiervan zijn begeleiding van een infrastructureel project van provincie Limburg. Een ander recent project vormde de communicatie van de overgang van de zorgtaken van de overheid naar de gemeenten. Onder andere in de gemeente Stein hebben we daar ons steentje aan bijgedragen